Trevis Audio

Trevis Audio

 

A TREVIS AUDIO LAB egyedülállóan alkalmazza az általa kifejlesztett TODT-t. (Task Oriented Development Technology)

A gondosan kimunkált alap hangsugárzó típusok messzemenő és nagy fokú alkalmazkodással orientálhatók az adott hangosítási feladathoz. A TODT technológia lehetővé teszi, hogy a hangsugárzók legfontosabb akusztikai paraméterei rugalmasan változtathatók és alakíthatók legyenek a követelményekhez.

A TODT lényege, hogy a helyi akusztikai körülményeket, vagy az elvárt műszaki paramétereket figyelembe véve az alap hangsugárzó típusokat a legnagyobb pontossággal az adott feladathoz tudja illeszteni. Így a tervező és a felhasználó keze nincs megkötve egy rögzített katalógustermékhez. A kívánt változtatás nem csak a műszaki paramétereket teszi rugalmassá, hanem a helyi dizájnhoz való magas szintű alkalmazkodást is. A TODT-vel gyártott hangdobozok nem csak megtűrt elemei a lehallgató térnek, hanem ékkövei a belső miliőnek.

 

www.trevisaudio.com

 


Trevis Audio hírek

 

Vásárolj itt Trevis Audio termékeket

 
Hangáruház

Hangáruház

 1107 Budapest, Fogadó utca 3, Magyarország
 

Vissza a Gyártók oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Appsys ProAudio Audiopole AudioPressBox Audio-Technica Avalon-Design Avid B&C Speakers DiGiGrid DirectOut Technologies Genelec GLAB Guitar Laboratory Green Hippo ITC INOUT Communication Systems Korg L'Acoustics Linea Research Panphonics Roland Professional AV Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves Williams Sound
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
Széchenyi 2020