Audio-Technica

Audio-Technica

 

Kevés olyan márkanév van, mely ilyen jól jellemezné magát a brandet: az Audio-Technica elkötelezett a lehető legjobb hangélmény iránt, és ezt a célt a japán technikai precizitással szolgálja.

Az 1962-es alapítás óta mindig is bevállalós márka volt, a hanglánc legkritikusabb pontjaira, az akusztikai átalakítókra fókuszált, kezdve a lemezjátszó hangszedőkkel, majd folytatva a sort fejhallgatókkal, mikrofonokkal.

A versenytársakat messze megelőzve alkotta meg és terjesztette el a hattyúnyak mikrofont a nyolcvanas években, elsőként hozott forgalomba stúdiómikrofont 1000 USD alatti áron a kilencvenes években, majd a kétezres években, versenyre kelve a piacot elözönlő gagyi ellen, megalkotta a világ legnagyobb számban eladott stúdiómikrofonját.

Professzionális monitor fejhallgatói hamar felküzdötték magukat a több évtizedes klasszikusok közé mind a zenészek és hangmérnökök, mind a zeneszerető civilek között.

Legendásan megbízható termékeivel, megszámlálhatatlan szabadalmával, mérnöki precizitásával és a lehető legjobb hangzásélményt szolgáló lelkesedésével az Audio-Technica a hangtechnikai ipar egyik leginkább elismert innovátora.

 

www.audio-technica.hu

 


Audio-Technica hírek

 

Vásárolj itt Audio-Technica termékeket

 
AV Land

AV Land

 6000 Kecskemét, Arany János u. 6, Magyarország
BB Studio

BB Studio

 1088 Budapest, Szentkirályi u. 3, Magyarország
Hangáruház

Hangáruház

 1107 Budapest, Fogadó utca 3, Magyarország
HANGSZERKER

HANGSZERKER

 1067 Budapest, Teréz krt. 3, Magyarország
Mango Sound

Mango Sound

 1061 Budapest, Paulay Ede u. 22, Magyarország
Páko

Páko

 1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 99/b, Magyarország
 

Vissza a Gyártók oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Appsys ProAudio Audiopole AudioPressBox Audio-Technica Avalon-Design Avid B&C Speakers DiGiGrid DirectOut Technologies Genelec GLAB Guitar Laboratory Green Hippo ITC INOUT Communication Systems Korg L'Acoustics Linea Research Panphonics Roland Professional AV Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves Williams Sound
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
Széchenyi 2020