Genelec - Egy a millióból

Genelec - Egy a millióból

RSS   AUDMAX   2016-12-16 13:26

 

 

A Genelec 1978 óta egymillió aktív monitort gyártott le. A milliomodik Genelec monitort hamarosan az egyedülálló Genelec múzeumunk egyik darabjaként tekinthetik meg az érdeklődők. Mindenekelőtt azonban szeretnénk ha tippelnél, melyik típusból kerül ki ez az ikonikus modell.

 

 

Decemberben folyamatosan tart a verseny, amihez bármikor csatlakozhatsz – tippelj és szavazz, szerinted melyik modell a Genelec milliomodik monitorja és nyerj egy, a karácsony jellegzetes piros színét viselő Genelec 8030 aktív monitorpárt.

Sőt, mi több, minden egyes bejövő szavazat után a Genelec 5 centet adományoz a Helsinkiben lévő Resonaari Speciális Zeneiskola részére, így kívánjuk támogatni a hátrányos helyzetben lévők zenei oktatását.

 

 

Melyik modell lesz a milliomodik monitorunk? December 24-én kiderül.

Kattints a részletekért >>>

 

Resonaari Speciális Zeneiskola

A Resonaari Speciális Zeneiskola (Helsinki, Finnország) hátrányos helyzetű emberek zenei oktatásával foglalkozik. A zeneiskola több mint 250 tanulónak tart hangszeres és zenekari órákat. Mindegyiküknek egy vagy két zenei órája van hetente.
A Resonaari a zeneiskolákra vonatkozó Finn Nemzeti Tantervet követi és hivatalos zeneiskolai státusszal rendelkezik Finnországban.
A Resonaari Speciális Zeneiskola alapvetően fogyatékkal élő emberek zenei képzésével foglalkozik, de kutatási és fejlesztési munkát is végez, speciális kiegészítő eszközöket gyárt, tanfolyamokat és kiegészítő oktatást szervez, valamint aktív együttműködési hálózatot működtet a professzionális világ, egyesületek, műszaki iskolák és egyetemek között Finnországban és külföldön egyaránt.

 

 

 

 

Vissza a Hírek oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Appsys ProAudio Audiopole AudioPressBox Audio-Technica Avalon-Design Avid B&C Speakers DiGiGrid DirectOut Technologies Genelec GLAB Guitar Laboratory Green Hippo ITC INOUT Communication Systems Korg L'Acoustics Linea Research Panphonics Roland Professional AV Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves Williams Sound
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
Széchenyi 2020