Karanténkontent

Karanténkontent

RSS   AUDMAX   2020-06-18 08:55   2020-06-18 09:04

 

 

Világjárvány generálta (pánik)helyzet alatt mit csinál a zenész, ha nem mehet színpadra, bezártak a klubok és a stúdiók is visszafogott kapacitással működnek? Otthon muzsikál. Számtalan példát láttunk erre a nagyvilágban, de hála az égnek nem kell messzire mennünk kiváló zenészekért és remek muzsikákért.

 

 

Íme néhány, a közelmúltban készült zenei szösszenet hazai billentyűs kiválóságainktól. A közös pont a KORG. Ezeket a hangszereket használó művészek száma hazánkban folyamatosan nő. Köszönhetően a jól eltalált hangszereknek, a művészek billentés-hangszín-szolgáltatás szentháromság iránti vágya testesül meg bennük.


De kik is ezek a művészek és mik is ezek a hangszerek?

Rafael Márió, többek közt Péter Szabó Szilvia zenekarából lehet ismerős, de saját triójával is gyakran előfordul, a jazz kedvelők örömére. Itt egy KORG SV2 zongorán játszik.

 

 

Szebényi Dani a KORG Prologue analóg szintijét nyúzza. Dani a fiatal generáció egyik legkeresettebb arca, láthatjátok a Kowalsky zenekarban, de több nemzetközi produkció is tagjai közt tudja. És ha hallanátok énekelni!

 

 

Romhányi Áron sem szorul különösebben bemutatásra. Itt trio formációban látható egy KORG SV2 társaságában, de Ő is termékeny volt a nagy bezártságban.

 

 

Cséry Zoli a közelmúlt legtermékenyebb videótartalom előállítói között van. Itt saját KRONOS preseteit bemutató sorozatának egy része látható, de van még, ahonnan ez jött.

 

Aki nem tud betelni a billentyűs videókkal, az csekkolja a művészek oldalait, illetve az Audmax szociális felületeit.

 

Hajdu Zoltán

 

 

Vissza a Hírek oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Appsys ProAudio Audiopole AudioPressBox Audio-Technica Avalon-Design Avid B&C Speakers DiGiGrid DirectOut Technologies Genelec GLAB Guitar Laboratory Green Hippo ITC INOUT Communication Systems Korg L'Acoustics Linea Research Panphonics Roland Professional AV Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves Williams Sound
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
Széchenyi 2020