Marshall CODE nyereményjáték

Marshall CODE nyereményjáték

RSS   AUDMAX   2016-10-28 12:57

 

 

Pólót mindenkinek! Főnyeremény egy Marshall London okostelefon.

 

Mérföldkő egy gyártó életében, ha olyan forradalmi berendezést dob a piacra, mint a CODE. Ezt az eseményt szeretnénk minden CODE vásárlónak még emlékezetesebbé tenni.

Az Audmax Kft, mint a Marshall erősítők hivatalos magyarországi forgalmazója egy játékot hírdet, minden Marshall CODE vásárlónak.

A játék fődíja egy Marshall London okostelefon.

 

 

Emellett minden vásárló egy Marshall CODE pólót kap ajándékba, jelezve ezzel a Marshall felhasználók családjába tartozást.

Nincs más tennivaló a részvételhez, mint regisztrálni a megvásárolt CODE erősítőt a www.garanciaregisztracio.hu weboldalon, majd a visszaigazoló emailt továbbküldeni névvel, postacímmel és pólómérettel kiegészítve a codejatek@marshallamps.hu elektronikus postacímre.

Kisvártatva csenget a postás a pólóval.

Sorsolás 2016. december 16.-án, így a szerencsés nyertes a Marshall Londont beteheti a karácsonyfa alá.

 

 

A játékban minden Marshall CODE vásárló természetes személy részt vehet, aki magyarországi hangszerüzletben vagy annak webáruházában szerezte be a berendezést. A játékban az Audmax Kft. alkalmazottai, viszonteladói és alkalmazottaik valamint ezek hozzátartozói nem vehetnek részt.

 

 

Vissza a Hírek oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Appsys ProAudio Audiopole AudioPressBox Audio-Technica Avalon-Design Avid B&C Speakers DiGiGrid DirectOut Technologies Genelec GLAB Guitar Laboratory Green Hippo ITC INOUT Communication Systems Korg L'Acoustics Linea Research Panphonics Roland Professional AV Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves Williams Sound
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
Széchenyi 2020