Modellezés haladóknak

Modellezés haladóknak

RSS   AUDMAX   2018-06-29 18:18   2018-07-12 17:21

 

 

Örömmel jelentjük, hogy az Erlatech Stage Kft. és az Audmax Kft. között létrejött exkluzív, szakmai megállapodás szerint a PlayDifferently MODEL1 keverőpult magyarországi kereskedelmi és rental jelenlétét az Erlatech Stage Kft. végzi a jövőben.

 

 

Az Erlatech Stage Kft. és vezetője, Tompó Attila elkötelezett híve a kiváló hangzásnak, amit mi sem bizonyít jobban, mint számtalan világszínvonalú márka forgalmazása. A portfólióba kiválóan illeszkedő mixer hivatalos nagykövetei nem kisebb nevek, mint Luciano, David Morales, Chris Liebing, Dubfire, Loco Dice, Paco Osuna és maga a PlayDifferently tulajdonosa, Richie Hawtin.

 

Bízunk abban, hogy a kompromisszummentes minőség iránti elköteleződés egyre inkább teret hódít a DJ-világban is, aki pedig még nem tesztelte mit is tud a MODEL1, ne hezitáljon, jelentkezzen valamelyik workshop-ra és győződjön meg arról, hogy mit jelent az, hogy „unique sound quality”.

 

 

Aki pedig csak többet szeretne tudni magáról a keverőről, mert ismeretlen neki ez a világ, a következő linken megteheti:
https://playdifferently.org/

Gergics Attila
www.audmax.hu

 

 

Vissza a Hírek oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Appsys ProAudio Audiopole AudioPressBox Audio-Technica Avalon-Design Avid B&C Speakers DiGiGrid DirectOut Technologies Genelec GLAB Guitar Laboratory Green Hippo ITC INOUT Communication Systems Korg L'Acoustics Linea Research Panphonics Roland Professional AV Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves Williams Sound
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
Széchenyi 2020