Nagy a család, de újabb gyerekek jönnek

Nagy a család, de újabb gyerekek jönnek

RSS   AUDMAX   2023-07-20 00:00   2023-07-18 19:29

 

 

Egy rendes családban általában nem a középső gyerek születik meg utoljára, a Symetrixnél  a T5 és a T10 GLASS után megszületett az utolsó, de mégsem a legkisebb érintőképernyő, a T7 GLASS.

 


Az idei InfoComm-on június derekán bemutatott újszülött annyira új, hogy a Symetrix weboldalán sem található róla részletes információ. Egy bizonyos, remekül illeszkedik a családba, és tudja a kötelező feladatokat: 1280x800 felbontás, PoE táplálás, 500 nit fényerő, tetszőleges grafikus kezelőfelület megjelenítése, önálló IP, rövid válaszidő. És még szép is…

 

 

Szintén az InfoComm történése volt (bár már régóta hallunk róla, hogy egyszer csak lesz)  az xIO XLR DANTE fali dobozok bemutatása. Így jelenthetem: mostantól teljes az xIO végponok palettája. Ráadásul a Symetrix megfejelte az eddig ismert kialakításokat, mert a csatlakozók mellé biggyesztett 1-1 programozható RGB LED-et és egy szintén programozható nyomógombot. Az előbbi a csatlakozó szerepét, jelszintjét vagy akár a clippelést is jelezheti, az utóbbi pedig hasznos lehet az üzem közbeni csatlakoztatások esetén mint MUTE gomb. A képen is látható verziók léteznek belőle. A 2 csatornás verziók lehetnek 2 be, vagy 1 be 1ki, EUR vagy US 1 gang formátumban, fekete és fehér színben. A 4 csatornás verzió lehet 4 be vagy 2 be 2ki US 2 gang formátumban, fekete és fehér színben.  Szóval hány lába is van egy százlábúnak?

 


És akkor még ott van a stúdió minőségű preamp. max. 51dB erősítéssel, ami 3dB lépésekkel állítható, valamint a max. 96 kHz-ig csűrhető mintavételi frekvencia. Természetesen az xIO XLR széria tagjai a megfelelő Composeres paraméterezés után használhatók önállóan processzor nélkül is mint DANTE végontok.


Timár Endre

Audmax

 

 

 

 

Vissza a Hírek oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Appsys ProAudio Audiopole AudioPressBox Audio-Technica Avalon-Design Avid B&C Speakers DiGiGrid DirectOut Technologies Genelec GLAB Guitar Laboratory Green Hippo ITC INOUT Communication Systems Korg L'Acoustics Linea Research Panphonics Roland Professional AV Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves Williams Sound
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
Széchenyi 2020