Natal hangszerbemutató és kurzus a Dob Mánia Táborban

Natal hangszerbemutató és kurzus a Dob Mánia Táborban

RSS   AUDMAX   2016-07-27 00:00   2016-07-23 17:06

 

 

Idén hetedik alkalommal rendezték megy a Dob Mánia Tábort Nagykőrösön. A táborban közel 70 dobos és ütőhangszeres vesz részt, Ők egész héten a dobolással, önmaguk fejlesztésével foglalkoznak. Olyan dobosok, dobtanárok segítik a munkát egész héten, mint Martonosi György, Bordás József, Korompay Zsolt és Bágyi Balázs.

 

 

 

Ebbe a folyamatba csatlakozott be az Audmax Kft, mint a NATAL dobok hazai forgalmazója azzal, hogy a tábor rendelkezésére bocsátott öt dobfelszerelést az oktató termekbe és a színpadra.

 

 

Czutor Zoltán a színpadon

A színpadon elhelyezett gyönyörű Natal Split Lacquer Maple felszerelést minden táborozó használta az esti koncerteken, ahol ismert előadókkal játszanak együtt.

 

 

Korompay Zsolt dobórán Natal Arcadia dobokkal

A tantermek egyikébe a NATAL új Arcadia dobjai kerültek, itt a diákok megismerkedtek a gyártó középkategóriás felszereléseivel. A nyárfából készült Arcadia szettek nagy megelégedéssel töltötték el a srácokat.

 

 

Kurzus nézők

A tábor egyik vendég előadója Markó Ádám volt, akinek kurzusára igen sokan voltak kíváncsiak. Ádám a NATAL dobok és az Audio-Technica mikrofonok nagyköveteként tartott egy előadást.

 

 

Ádám játszik

Az általa használt felszerelés egy limitált kiadású, átmenetes festésű NATAL Maple felszerelés jól szolgálja az önmegvalósítást és a zenekari munkát a mindennapokban, és itt a Dob Mánia Táborban is.

 

 

Ádám dob totál

A sok-sok kérdéssel tarkított interaktív kurzust élőben közvetítették, így még többen követhették a közösségi oldalon. Aki nem látta volna a videót, az itt visszanézheti. (érdemes az első 3 percet átugrani)

https://www.facebook.com/RitmusDepo/videos/10153848794423507/

 

Hajdu Zoli
www.audmax.hu

 

 

Vissza a Hírek oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Appsys ProAudio Audiopole AudioPressBox Audio-Technica Avalon-Design Avid B&C Speakers DiGiGrid DirectOut Technologies Genelec GLAB Guitar Laboratory Green Hippo ITC INOUT Communication Systems Korg L'Acoustics Linea Research Panphonics Roland Professional AV Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves Williams Sound
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
Széchenyi 2020