Volt képük hozzá... Audient ARC Creative Hub

Volt képük hozzá... Audient ARC Creative Hub

RSS   AUDMAX   2017-07-16 15:55

 

 

Ez már azért több a soknál! Nem elég, hogy felső kategóriás előfokokat és konverteket építenek a hangkártyáikba, mindezt abszolút elérhető áron, most még rádobnak egy lapáttal! Hát kinek mi szüksége egy rakás plusz szoftverre és szolgáltatásra?  

 

 

A kezdeti felháborodás természetesen ironikus, hiszen ki ne örülne, ha az amúgy nagyon jó minőségű hangkártyája mellé kapna jó pár extra dolgot is? Július 5-én -a cikk megírásának napján - ugyanis életbe lépett az Audient ARC programja, ami ugyan némileg konvencionálisnak tűnik, hiszen lassan mindenki ad már némi szoftvert a hardvereihez, azonban itt most két olyan dolgot is bezsebelhetünk, ami nem megszokott. Tisztázzuk is, hogy mi a csomag tartalma!

- Cubase LE és Cubasis LE2 szoftverek

Igaz, hogy csak LE verzióban, tehát korlátozott tudással, de akkor is kiválóan használható DAW-ok, PC/Mac vagy éppen iPad /iOS környezetben. Kezdeti stádiumban lévő home producerek örülhetnek, és amíg rá nem éreznek a nagyobb tudás fontosságára, addig sem kell illegális, tört szoftverekkel bajlódniuk.

- Eventide plug-in csomag

Egészen pontosan két effektet kapunk ajándékba. Az első az ULTRACHANNEL, ami egy kiváló channel strip, EQ-val, kompresszorral, pitch shift funkcióval és daley-jel. Pontosan arra való, amit a neve is ígér, rengeteg presetet is tartalmaz, amiket akár tovább is finomíthatunk, vagy készíthetünk sajátokat is.
A másik az ULTRAREVERB, ami kilenc, hardveren (pl.: H8000) alapuló reverb algoritmust tartalmaz, 300 preset-tel, sztereó delay-jel és EQ-val!

 

 

- 2 ingyenes online kurzus és egy 20 Font értékű voucher a Producertech.com-tól

Senki sem születik úgy, hogy azonnal képben van mindennel, ami a mixinget illeti, szóval ha nem volt kitől tanulni és szakirányú iskolád sincs, akkor hatalmas segítség az oldalon elérhető (angol nyelvű!) online anyag, amiből mindjárt kettőt is kapunk. Az egyik a kompresszorhasználat mélységeibe kalauzol minket, a másik pedig a vokálok körüli kérdések között tesz rendet. Efölött persze beiratkozhatunk másik kurzusra is, ebből pedig egyszeri 20 Font kedvezményt kapunk.

- 10 dalnyi ingyenes LANDR maszter szolgáltatás

Talán ez a csomag legérdekesebb része. A LANDR egy online masztering szolgáltatás, ami meglepően okosan és jól készíti el a feltöltött nyersanyagból a jobban szóló végterméket. Maga a procedúra is nagyon egyszerű, feltöltjk a nyers, kiexportált dalt, a LANDR szépen kiszámolja, amit kell és le is tölthetjük a végeredményt. Véleményem szerint mindenképpen jobban járunk, mintha a megfelelő tudás hiányában mi magunk próbálnánk meg eligazodni a multiband kompresszorok és maszter EQ-k világában, nem beszélve a különböző aural exciterekről. A 10 dal valójában 8+2, 8 db 16-bites és 2 db 24-bites hangzóanyagra vagyunk jogosultak.

 

 

A jó hír, hogy nem csak az újonnan vásárolt eszközökhöz jár a hozzáférés az ARC programhoz! Tehát aki régebben vett Audient terméket, az is bátran keresse fel az Audient oldalát, regisztráljon és zsebelje be az ajándékokat!

Remélem mindenki ugyanúgy fel van háborodva mint én! :)

Gergics Attila
www.audmax.hu

 

 

Vissza a Hírek oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Appsys ProAudio Audiopole AudioPressBox Audio-Technica Avalon-Design Avid B&C Speakers DiGiGrid DirectOut Technologies Genelec GLAB Guitar Laboratory Green Hippo ITC INOUT Communication Systems Korg L'Acoustics Linea Research Panphonics Roland Professional AV Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves Williams Sound
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
Széchenyi 2020